Γραφεία στον Πειραιά ανοίγει το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR)

Ο Πάνος Κιρνίδης CEO του PISR στα νέα γραφεία του στον Πειραιά

Το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (Palau International Ship Registry-PISR) επεκτείνεται στην Ελλάδα, ανοίγοντας καινούρια γραφεία στον Πειραιά.

Το PISR, που έχει επίσης γραφεία στο Χιούστον των ΗΠΑ, δήλωσε ότι τα νέα γραφεία του στον Πειραιά, μαζί με το δίκτυο του των Registrars σε Κίνα, Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία, Αίγυπτο, Λίβανο, Μαλαισία, Νιγηρία, Παναμά, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Τουρκία και την Ουκρανία, έχουν ως στόχο να εξασφαλίσουν την 24/7 υποστήριξη των πελατών.

Ο Πάνος Κιρνίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του PISR, δήλωσε: “Έχουμε ξοδέψει χρόνο βρίσκοντας και απασχολώντας ανθρώπους ανά τον ναυτιλιακό κόσμο που προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες μας και έρχονται με μια αντίληψη της αφοσίωσης που απαιτούμε. Κατά τη διάρκεια των ετών της λειτουργίας μας έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες των οποίων τις δεξιότητες χρησιμοποιούμε τώρα για τους πελάτες μας”.

“Η Ελλάδα ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο στον κόσμο της ναυτιλίας και το Νηολόγιο του Παλάου το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε ανοίξει γραφεία στον Πειραιά για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε σε πλοιοκτήτες και διαχειριστές μια αποκλειστική και αξιόπιστη λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Οι υπηρεσίες εγγραφής μας αποδεικνύεται ότι είναι ομαλότερες, ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές καθώς αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις της νέας ναυτιλιακής βιομηχανίας”, πρόσθεσε ο Κιρνίδης.

“Ο ναυτιλιακός κόσμος αλλάζει γρήγορα και έτσι έχουμε προσαρμοστεί και να κινηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Θέλουν ένα νηολόγιο που λειτουργεί όταν το χρειάζονται και αυτό είναι ακριβώς το Νηολόγιο του Παλάου. Κατανοούμε τις προκλήσεις τους και μπορούν να προσφέρουμε όχι μόνο συμβουλές, αλλά και ισχυρές λύσεις για να τους κρατήσουμε στη θάλασσα. Επεκτεινόμενοι στην Ελλάδα δείχνουμε ότι εκτιμούμε την ευρύτητα των εργασιών μας και την κλίμακα των εργασιών που απαιτούνται για να γίνουμε το κορυφαίο νηολόγιο σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Το Palau Μητρώο δημιουργήθηκε από μια τροποποίηση του τίτλου 7 του Εθνικού Κώδικα της Δημοκρατίας του Παλάου το 2010. Το παγκόσμιου κύρους Νηοόγιο έχει ως στόχο να παρέχει διοικητική, νομική και τεχνική υποστήριξη διασφαλίζοντας ότι τα πλοία που είναι νηολογημένα με σημαία Παλάου είναι σε καλή κατάσταση και σε συμφωνία με τους διεθνείς κανονισμούς.

Διαβάστε ακόμα