Ασφάλεια και Ποιότητα στη Ναυτιλία!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου διάλεξη με θέμα Ασφάλεια και Ποιότητα στη Ναυτιλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του εξειδικευμένου επιστημονικού προγράμματος κατάρτισης, με τον γενικό τίτλο: «Ποιμαντική της Ναυτιλίας».

Η ομιλία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας της ΙΜ Πειραιώς. Το σεμινάριο πραγματοποιείται από το πρόγραμμα «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» το οποίο λειτουργεί υπό την Διεύθυνση του Πρώτ. Γεώργιου Γεωργακόπουλου, σε συνεργασία με το «Institute of International Nautical Studies» (Ινστιτούτο Διεθνών Ναυτιλιακών Σπουδών).

Η ομιλία παραχωρήθηκε από τους κυρίους Βασιλόπουλο Δημήτρη και Σαμαρά Παναγιώτη Πλοιάρχους του Ε.Ν. στους καταρτιζόμενους του ανωτέρω επιστημονικού προγράμματος με σκοπό την ενημερωση τους πάνω σε βασικές έννοιες σχετικά με την ασφάλεια και τη λειτουργία του πλοίου.

Ο κος. Βασιλόπουλος είναι Διδάσκων στην Α.Ε.Ν. Μακεδονίας και Διδάσκων / εισηγητής e-learning του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση σε μαθήματα που αφορούν την ασφάλεια των πλοίων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, και την ηγεσία.

Ο κος. Σαμαράς είναι ενεργεία Πλοίαρχος Ε.Ν. και Διδάσκων / εισηγητής e-learning στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση σε μαθήματα που αφορούν την αξιολόγηση της ασφάλειας και τις επιθεωρήσεις των πλοίων.

Διαβάστε ακόμα