Η κατάντια των δύο ιστορικών σωματίων για την οποία υπεύθυνα είναι τα κομματόσκυλα!

…Δυστυχώς συνάδελφοι… Μόνο Θλίψη και Προβληματισμό για το πως κατάφεραν να μας καταντήσουν (γιατί περί κατάντιας πρόκειται) τα κομματικά συμφέροντα και “καπελώματα”…

Μιλάω συνάδελφοι- αδέλφια στον μόχθο και στον αγώνα μας στις θάλασσες του κόσμου, για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΕΜΕΝ και της ΠΕΝΕΝ που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες. Για ανακοινώσεις ντροπής που δείχνουν ότι το “διαιρεί και βασίλευε” έπιασε τόπο τελικά!

Δεν μιλάμε για δυο τυχαία σωματεία. Μιλάμε για σωματεία με ιστορία και αγώνες και επιτυχίες! Για σωματεία μπροστάρικα σε κάθε μορφή διεκδίκησης κι αγώνα που κατάντησαν να μαλλιοτράβιουνται σαν κυράτσες και λαδικά της γειτονιάς.

Για το “τι είπες, τις έκανες και ποιος είσαι εσύ!” λόγια άνευ σημασίας και μόνο για εντυπωσιασμό για να κερδίσουν τι? Την αναγνώριση και την αποδοχή των συναδέλφων? Μα αυτή την έχουν χρόνια τώρα μέσα από τους κοινούς αγώνες.

Τώρα τι άραγε τους έπιασε και αυτή την αναγνώριση την παίζουν “κορώνα-γράμματα”? μήπως ισχύει αυτό που λέει ο λαός “η ψείρα άμα χορτάσει βγαίνει στο γιακά”? και ποιος τους χόρτασε και με τι χόρτασαν? Ας μας πουν!! διαφορετικά θα μας ωθήσουν να υποθέσουμε εμείς. Και να είναι βέβαιοι ότι οι υποθέσεις που θα κάνουμε δεν θα τους τιμούν καθόλου! θα σέρνονται από την πολιτική σκοπιμότητα έως και το ξεπούλημα!

Ας συμμαζευτούν λοιπόν τα κομματόσκυλα που υποδαυλίζουν τέτοιες διασπαστικές έριδες που μόνο κακό κάνουν στο ναυτεργατικό κίνημα πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι! εχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε από το να ασχολούμαστε με κοματοσκυλοκαυγαδες!

Ο αντίπαλος είναι κοινός και χρειάζεται σύμπνοια και σύμπραξη!
Αλλιώς θα μας λιώσουν σαν σκουλήκια!

Και σαν μέλος ενός από τα αληλλοσπαραζομενα μέρη δεν θέλω να νοιώθω πως παραχωρήθηκα σαν σκουλήκι για πάτημα από αυτούς που επέλεξα να με αντιπροσωπεύουν!

Ένας ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
(αν βεβαία εξακολουθεί να έχει κάποιο νόημα αυτή η λέξη)

e-Nautilia.gr

Διαβάστε ακόμα