Ο Βενιζέλος πότε θα το βουλώσει επιτέλους;

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Είναι ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, της λίστας Λαγκαρντ και φυσικά του μνημονίου.

Μιλάει αυτός που όταν τον ζορίσουν στα κανάλια αρχίζει και φωνάζει για να τους τρομάξει.

Μιλάει τώρα για αντισυνταγματικότητα και ότι – δήθεν – νοιάζεται για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Ναι λοιπόν, αυτός βγήκε και είπε για την χρυσή αυγή: ”΄Όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό”.

Έχει τα ”μούτρα” να μιλάει αυτό το υποκείμενο (για να μη πω τίποτα χειρότερο), που μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Αντώνη Σαμαρά υπέγραψαν το ξεπούλημα της Ελλάδας, υπέγραψαν την οικονομική καταδίκη των Ελλήνων, υπέγραψαν την προδοσία της Πατρίδας μας!

Μιλάει ο Βενιζέλος, ο οποίος εκπροσωπεί ένα κόμμα το οποίο με το ζόρι θα πάρει 3-4%, για ένα άλλο κόμμα το οποίο ο λαός – με βάση της τελευταίες δημοσκοπήσεις – του δίνει 12-14%!!! Σαν άλλος δικτάτορας, ο Βενιζέλος θέλει να θέσει εκτός βουλής την χρυσή αυγή!

Μιλάει ο Βενιζέλος για δημοκρατία…Μπορεί η χρυσή αυγή να είναι ναζιστές, χουντικοί η εγώ δεν ξέρω τι άλλο… είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το ΚΚΕ είτε οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν παύουν να είναι κόμματα που τα έβαλε στην βουλή ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός μπορεί να τα βγάλει. Αυτό είναι η δημοκρατία και αυτό το νόημα έχει ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Μιλάει αυτός που όλο το σινάφι του εξαθλίωσε και ξεπούλησε την Ελλάδα.

Μιλάει αυτός που αντί αυτήν την στιγμή να πολιτεύετε θα έπρεπε να είναι στην φυλακή για εσχάτη προδοσία και ένα σωρό κλεψιές και λαμογιές εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Μίλα Βενιζέλο, Δημοκρατία έχουμε. Θα έρθει όμως η ώρα που ότι θες να πεις θα το λες μέσα από τη φυλακή. Εκεί σου αξίζει να είσαι και εκεί θα πας….Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε!

g.k.

Διαβάστε ακόμα