Δυο έφηβοι δεν φοβούνται τη θύελλα και βουτάνε από ψηλά (video)

vouties_ploio
Να βουτήξουν στην μανιασμένη θάλασσα από μια πλατφόρμα 6 μέτρων εν μέσω της καταιγίδας Desmond που σάρωνε την Ιρλανδία το Σαββατοκύριακο αποφάσισαν δύο έφηβοι, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο που αποθανάτισε το ριψοκίνδυνο “παιχνίδι” τους και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τα δυο αγόρια, που δεν φορούν τίποτα άλλο παρά ένα ζευγάρι σορτς, φαίνονται κάνουν διαδοχικά βουτιά στη παγωμένη θάλασσα, καταφέρνοντας να βγουν ζωντανά. Στο βίντεο ακούγεται ο δυνατός άνεμος και φαίνονται ξεκάθαρα τα δύο αγόρια να παλεύουν με τα κύματα, προκειμένου να φτάσουν και πάλι στην πλατφόρμα για να βγουν στην στεριά.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στο facebook, από κάποιον που όπως λέει, ήθελε να δείξει την «ηλιθιότητα» των δύο αγοριών αφού “αν παρουσιαζόταν το παραμικρό πρόβλημα δεν ήταν κανένας εκεί για να τους βοηθήσει”. “Οι υπηρεσίες διάσωσης είναι αρκετά απασχολημένες για να ασχοληθούν με περαστικά τέτοιες ανόητης συμπεριφοράς”, πρόσθεσε.

Άλλοι πάλι εξέφρασαν μια διαφορετική αντίληψη στα σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση που έχει φτάσει τα πάνω από 1,1 εκατομμύριο views: “Δεν είναι ανόητοι καθόλου. Πάω στοίχημα ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή και μεγάλωσαν βουτώντας από την πλατφόρμα Τίποτα καλύτερο από μια βουτιά στον ωκεανό, όσο πιο ζωντανή τόσο καλύτερη..!”, σχολίασε χαρακτηριστικά ένας.

Την Κυριακή συγκλήθηκε η Επιτροπή έκτακτης ανάγκης της Βρετανίας, καθώς λόγω της καταιγίδας σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, εκατοντάδες σπίτια πλημμύρισαν και έμειναν χωρίς ρεύμα και το λιμενικό κλήθηκε να διασώσει παγιδευμένους κατοίκους.

Οι άνεμοι έφτασαν σε ταχύτητα τα 70 mph λόγω της καταιγίδας Desmond που είχε ως αποτέλεσμα και τουλάχιστον δύο ναυτικά ατυχήματα.