Εφοπλιστής Ι. Τσουνης: 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ένα τεράστιο παράδειγμα πατριωτισμού γνήσιου και άδολου πατριωτισμού προσφέρει ο 97χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πετυχημένος επιχειρηματίας – εφοπλιστής στον πολυτάραχο βίο του, Ιάκωβος Τσούνης. Δηλώνοντας ότι επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος, χαρίζει την περιουσία του στις “Άγιες” όπως τις αποκαλεί, ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Συνδρομητής της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ“, αυτός ο ιδιαίτερος και αξιοθαύμαστος Έλληνας, απόγονος ηρώων της επανάστασης του 1821 (σ.σ. ελπίζουμε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να διαβάσει το δημοσίευμα), συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων ευεργετών του Ελληνισμού, αφήνοντας 23 εκατ, ευρώγια την άμυνα της πατρίδας του και 60 αποβατικά σκάφη(αμφιβίων επιχειρήσεων)… Νωρίτερα είχε ιδρύσει μουσείο στο Αίγιο.

Δεν θα γράψουμε περισσότερα, διότι θεωρούμε ότι και για λόγους συλλεκτικούς, το συγκεκριμένο τεύχος της ΕΣΤΙΑΣ πρέπει να αγοραστεί. Για να μην προτείνουμε η φωτογραφία που ακολουθεί του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματός της, να κορνιζαριστεί και να κοσμεί κάποιον τοίχο, σε σπίτια όπου τουλάχιστον υπάρχουν παιδιά.

Δε χρειάζεται πολύ “μπλα μπλα”. Μία φορά να το διαβάσει κανείς, αρκεί για να γεννηθούν σκέψεις οι οποίες θα τυγχάνουν επεξεργασίας για μια ολόκληρη ζωή, όσο τα χρόνια θα περνούν και θα σωρεύεται η εμπειρία… τα θετικά και τα αρνητικά, οι “σφαλιάρες” και η προσγείωση στην πραγματικότητα.

 

Διαβάστε ακόμα