Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. διοργάνωσε το 1ο Sustainable Automation Event της χρονιάς!

Η εταιρεία CMA D. ARGOUDELIS&COS.A.ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκδήλωση Sustainable Automation Event σε συνεργασία με τη FESTO, την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Margi.

Έμπειρα στελέχη των δύο εταιρειών παρουσίασαν στους συμμετέχοντες του ναυτιλιακού & βιομηχανικού τομέα, λύσεις αυτοματισμού αλλά && το καινοτόμο τερματικό κίνησης VTEM με livedemonstration.

Η παρακολούθηση μιας εκδήλωσης που εστιάζει στην ενεργειακή απόδοση, τη βιωσιμότητα, την τεχνητή νοημοσύνη και τις νέες λύσεις αυτοματισμού μπορεί να ωφελήσει τις εταιρείες του ναυτιλιακού και βιομηχανικού τομέα και τα στελέχη τους, καθώς μειώνει το κόστος, βελτιώνει τη βιωσιμότητα, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα, προάγει την ασφάλεια, επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες, διευκολύνει τη δικτύωση και τη συνεργασία και διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις.

Ο Ιωάννης&Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνων Σύμβουλοι τηςCMA D. ARGOUDELIS&COS.A.δήλωσαν: “Ήταν τιμή για την CMA να συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία γιαακόμα μια φορά με την FESTO και ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας βρήκαν όλη την θεματολογία της εκδήλωσης αυτής ενδιαφέρων”.

Διαβάστε ακόμα