Καραβάκι με 84 επιβάτες έμεινε από βλάβη στα ανοιχτά του Θερμαϊκού!

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ ”ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” Ν.Θ. 1381, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Περαία για Θεσσαλονίκη, με 84 επιβάτες και 05 άτομα πλήρωμα, ότι παρουσίασε μηχανική βλάβη των δύο κινητήρων πρόωσης, σε απόσταση μισού ν. μ. από την ακτή στην θαλάσσια περιοχή όρμου Θεσσαλονίκης, πλησίον Μεγάρου Μουσικής.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΚΤ., η Ε/Γ Λάντζα “ΑΦΟΒΟΣ” Ν.Π. 11411, η Ε/Γ Λάντζα “ΠΑΝΑΓΙΑ Ι” Ν.Π. 10594, καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΛΕΙΩ” Ν. Θ. 754, τα οποία αποβίβασαν με ασφάλεια στον λιμένα Θεσσαλονίκης τους 84 επιβάτες, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Φωτογραφίες: https://www.thestival.gr

Διαβάστε ακόμα