Δείτε βίντεο με λαθρεπιβάτες οι οποίοι πηδάνε στη θάλασσα από φορτηγίδα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων! – Βρέθηκαν επίσης και ναρκωτικά αξίας 264,500 δολαρίων

Την Τρίτη, η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ και η Αμερικανική Ακτοφυλακή συνέλαβαν 18 μετανάστες που είχαν κρυφτεί σε φορτηγίδα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε μια προσπάθεια να εισέλθουν στο λιμάνι του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο.

Καθώς η φορτηγίδα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Brooklyn Bridge έφτασε στο Σαν Χουάν από το Τζάκσονβιλ, 16 μετανάστες πήδηξαν από αυτήν και προσπάθησαν να κολυμπήσουν στην ακτή. Είχαν στην κατοχή τους σωσίβια και διασώθηκαν από σκάφος του τομέα Σαν Χουάν της αμερικανικής ακτοφυλακής.

Εν τω μεταξύ, αξιωματικοί της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ επιβιβάστηκαν στη φορτηγίδα μαζί με μια μονάδα Κ9. Ερεύνησαν το σκάφος και βρήκαν δύο ακόμη γυναίκες μετανάστριες, μαζί με έναν σάκο που περιείχε 11 κιλά κοκαΐνης και ένα όπλο. Η εκτιμώμενη αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης ανέρχεται σε 264.500 δολάρια.

Ένας αξιωματούχος της CBP δήλωσε στο Associated Press ότι η υπηρεσία υποψιάζεται ότι οι μετανάστες επιβιβάστηκαν στη φορτηγίδα σε λιμάνι της Δομινικανής Δημοκρατίας, με την ελπίδα να φτάσουν στο Πουέρτο Ρίκο. Η προέλευση και η εθνικότητά τους εξακολουθούν να ερευνώνται.

Διαβάστε ακόμα