Ογκολογική πτέρυγα στο νοσοκομείο Σύρου με χορηγία του εφοπλιστή Αντώνη Κομνηνού

Ο εφοπλιστής κ. Αντώνιος Κομνηνός, προτίθεται να αναλάβει τα οικονομικά έξοδα που θα χρειαστούν για την αρτιότερη οργάνωση της Ογκολογικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Σύρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων:

«Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από την σύσταση του Συλλόγου, ο πρωταρχικός και κύριος στόχος, ήταν η δημιουργία μίας ογκολογικής πτέρυγας.

Όπως επίσης γνωρίζετε, το «Ίδρυμα Αντωνίου Κομνηνού» και ό ίδιος ο κύριος Αντώνιος Κομνηνός, βρίσκονται πάντα δίπλα στον Σύλλογο και μάλιστα τις περισσότερες φορές βοηθούν πριν καλά καλά τους ζητηθεί.

Σας γνωστοποιούμε λοιπόν, ότι ο κύριος Αντώνιος Κομνηνός, προτίθεται να αναλάβει τα οικονομικά έξοδα που θα χρειαστούν για την αρτιότερη οργάνωση της Ογκολογικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Σύρου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια ξανά τον κύριο Αντώνιο Κομνηνό και το «Ίδρυμα Αντώνιος Κομνηνός», για την μέγιστη προσφορά τους στον Σύλλογο μας και στο Νοσοκομείο Σύρου, μία βοήθεια που τελικό αποδέκτη έχει τον Κυκλαδίτη καρκινοπαθή».

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Διαβάστε ακόμα