Πειραιάς
26°C

Εντυπωσιακό video! Ρίψη Στεφάνων, Τρισάγιο και Απόδοση Τιμών στους 42 πεσόντες του Αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ

Δημοσιεύθηκε στις

27/04/2025

από

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε η Ρίψη στεφάνων και Τρισάγιο στους 42 πεσόντες του Αντιτορπιλικού Ύδρα στις Νήσους Λαγούσες, ανοιχτά της Αίγινας. Πλήθος κόσμου και σκαφών απέδωσαν τιμές, θυμίζοντας την αυτοθυσία των ηρώων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος κόσμου και σκαφών συγκεντρώθηκαν στις Νήσους Λαγούσες, ανοιχτά της Αίγινας, ώστε να πραγματοποιηθεί τρισάγιο και να γίνει ρίψη στεφάνων στη μνήμη των 42 πεσόντων του Ναυαγίου του Αντιτορπιλικού “Ύδρα”.

Ταυτόχρονα, το F/B Ποσειδώνας και το F/B Αχαιός παρεκκλίνουν της πορείας τους και αποδίδουν τιμές με παρατεταμένους συριγμούς και μάνικες νερού.

Ρίψη στεφάνων και Τρισάγιο στους 42 πεσόντες του Αντιτορπιλικού Ύδρα

“Το χρονικό της βύθισης του αντιτορπιλικού ΥΔΡΑ βόρεια της Αίγινας την 22 Απριλίου 1941”

Στην περιοχή πλέουν επίσης σκάφη του λιμενικού και πολλά μικρά αλιευτικά σκαφή της Αίγινας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας το F/B Απόλλων Ελλάς αποδίδει και αυτό τιμές με την ελληνική σημαία να έχει φωτιστεί με 42 καντήλια όσα και τα θύματα του ναυαγίου.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
26°C