Το επιβατηγό πλοίο “ΙΟΝΙΣ” άλλαξε χέρια αλλά παραμένει στη γραμμή Πειραιά – Αίγινας (Photos)

Το γνωστό σε πολλούς επιβατηγό πλοίο “ΙΟΝΙΣ”, από τις μέρες που εξυπηρετούσε νησιά του Ιονίου, κατέπλευσε χτες στο λιμάνι της Αίγινας για ακόμα μια φορά μετά αρκετούς μήνες απουσίας.

Η αφιξη του πλοίου έγινε μέσα σε εορταστικό πνεύμα μιας που το εν λόγω πλοίο αγοράστηκε πολύ πρόσφατα από τη “LEVE Ferries” του κ. Λεβεντάκη ο οποιός και το κράτησε στην γραμμή Πειραιά – Αίγινας. Το πλοίο βάφτηκε στα χρώματα που φέρουν και τα υπόλοιπα πλοία της LEVE Ferries, τα οποία δεν είναι άλλα από τις υδροφόρες που εξυπηρετούν και το νησί της Αίγινας. Σημαντικές ήταν και οι αλλαγές και στο εσωτερικό του πλοίου με νέα διακόσμηση και ανακαίνιση του σαλονιού.

Το πλοίο ήταν ανοικτό για το κοινό για να εγκαινιαστεί η ακτοπλοϊκή γραμμή υπό τη νέα ιδιοκτησία και το e-nautilia.gr, είχε την ευκαιρία να τραβήξει αποκλειστικές φωτογραφίες του πλοίου. Το παρόν έδωσαν ο ίδιος ο κύριος Λεβεντάκης, ο Δήμαρχος της Αίγινας καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες και κάτοικοι του νησιού. Το πλοίο όπως πληροφορηθήκαμε, θα ξεκινήσει επίσημα τα δρομολόγια από 1η Μαρτίου.

Δείτε τα δρομολόγια του “ΙΟΝΙΣ”

ploio_ionis_aegina14
Ο κ. Λεβεντάκης μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Μούρτζη και τη σύζυγο του.

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα