Σύνδεση Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά με το «ΜΙΧΑΗΛ» – Πλοίο που μας πάει 50 χρόνια πίσω! [pics]

grammi_pliou_aiginas_methana_peiraia___

Μετά από πολύ καιρό θα υπάρχει και πάλι σύνδεση των Μεθάνων με την Αίγινα και τον Πειραιά. Η απόφαση όμως της επιλογής του πλοίου «ΜΙΧΑΗΛ» δείχνει βήματα πίσω αντί για μπροστά.

To E/Γ «Μιχαήλ» πραγματοποίησε το πρώτο του αναγνωριστικό δρομολόγιο την Τετάρτη που μας πέρασε. Το ταξίδι θα διαρκεί 2 ώρες περίπου, ενώ θα ταξιδεύει μέχρι τα 5 bf…
.
Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη από τα Μέθανα προς την Αίγινα και τον Πειραιά. Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και παρασκευή θα αναχωρεί από τα Μέθανα στις 06:30 το πρωί για Αίγινα και εν συνεχεία για Πειραιά. Το Σαββάτο η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 08:00 το πρωί ενώ την Κυριακή στις 10:00.

Παρασκήνιο και αντιδράσεις…

Έντονο είναι το παρασκήνιο σχετικά με την δρομολόγηση του πλοίου «Μιχαήλ» στη γραμμή Μέθανα – Αίγινα – Πειραιάς. Το θέμα συζητήθηκε στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο υπουργείο Ναυτιλίας και αναμένεται εντός των ημερών η λήψη απόφασης. Πάντως αίσθηση προκάλεσε η άποψη του εκπροσώπου της Hellenic Seaways ότι σε περίπτωση που δοθεί άδεια στο «Μιχαήλ» τότε θα αποσυρθεί από τη γραμμή των Μεθάνων. Το πλοίο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο χειμώνα μπορεί να μεταφέρει 62 επιβάτες.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, αλλά καλού-κακού πάρτε και κάμποσες σακούλες μαζί σας…

grammi_pliou_aiginas_methana_peiraia_

grammi_pliou_aiginas_methana_peiraia

grammi_pliou_aiginas_methana_peiraia__

 

e-Nautilia.gr

Διαβάστε ακόμα