Ζευγάρι εκλιπαρεί τον καπετάνιο κρουαζιερόπλοιου να γυρίσει πίσω για να επιβιβαστούν στο πλοίο! (video)

Επιβάτες οι οποίοι φτάνουν μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης ενός πλοίου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Πριν από λίγες μέρες συνέβη ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό όταν ένα νεαρό ζευγάρι δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο MSC Splendida που μόλις είχε αναχωρήσει από το Μπάρι της Ιταλίας!

Οι δυο επιβάτες έμειναν πίσω στο Μπάρι της Ιταλίας την Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 κατά την διάρκεια μιας κρουαζιέρας με το κρουαζιερόπλοιο Splendida της MSC Cruises.

Το βίντεο με το εν λόγο περιστατικό κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει το ζευγάρι στο τέλος της προβλήτας στην προκυμαία 11 να παρακαλάει τον πλοίαρχο για να επιστρέψει το πλοίο πίσω.

«Είναι ο καπετάνιος εκεί, παρακαλώ», ακούστηκε να φωνάζει στα ιταλικά ο άνδρας στο βίντεο, για να συνεχίζει λέγοντας «Καπετάνιε, περίμενε μας σε παρακαλώ! Μπορείς να το κάνεις αν θέλεις».

Το ζευγάρι επέστρεψε στο πλοίο μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης του, όταν η σκάλα είχε ήδη αφαιρεθεί και το πλοίο είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Το πλοίο όπως ήταν αναμενόμενο δεν επέστρεψε για τους καθυστερημένους επιβάτες.

«Λυπάμαι πολύ για το επεισόδιο», δήλωσε ο UGO Patroni Griffi, πρόεδρος της Αρχής Λιμενικού Συστήματος της Νότιας Αδριατικής Θάλασσας, στην ιταλική εφημερίδα Repubblica. «Προσπάθησαν να ζητήσουν από το πλοίο να γυρίσει πίσω ή τουλάχιστον να σταματήσει. Προφανώς είναι αδύνατο για κρουαζιερόπλοια που έχουν περιορισμένο χρόνο και πολύ δαπανηρές λειτουργίες».

Το Μπάρι βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ιταλία, στην Αδριατική Θάλασσα και είναι δημοφιλές λιμάνι για κρουαζιέρες στην Αδριατική ή στη Μεσόγειο. Στις 15 Αυγούστου, το MSC Splendida βρισκόταν στο λιμάνι από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Το MSC Splendida, κατηγορίας Fantasia, 138.000 τόνων, προσφέρει αυτή τη στιγμή μια σειρά από κρουαζιέρες στην Αδριατική και στα ελληνικά νησιά. Εκτός από το Μπάρι, το πλοίο επισκέπτεται δημοφιλή λιμάνια όπως η Τεργέστη, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Κωνσταντινούπολη και η Αθήνα.

Οι κρουαζιέρες κυμαίνονται από 5-10 ημέρες, ανάλογα με το πού επιβιβάζονται και αποβιβάζονται οι επιβάτες στο πλοίο.

@welcometofavelas4k Bari #crociera #msc ♬ suono originale – welcome to favelas

Διαβάστε ακόμα