Γιώργος Βάλλης: Τα τελευταία 15 χρόνια δεν ξέρω τι σημαίνει καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά μου

Στην οικογένειά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, ο οποίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου και στην διαδικτυακή της εκπομπή Magdas Ιnterviews.

Στην ερώτηση για το πώς συνδυάζεται η οικογένεια με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα ταξίδια που καλείται να κάνει, απάντησε: «Το παλεύω, είναι πάρα πολύ δύσκολο, θέλει τεράστια υπομονή πρώτα από εκείνους. Με στηρίζουν και κάνουν υπομονή όσο μπορούν. Κάποιες φορές όμως, δεν μπορούν γιατί έχουμε μόνο 24 ώρες».

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε για τους δικούς του ανθρώπους, χαμογέλασε. «Είναι κάποιες λέξεις που στο προκαλούν, είναι οι αφανείς ήρωες, είναι η αγάπη και η χαρά. Συγκινούμαι πάντα (σσ. μιλώντας για εκείνους)» πρόσθεσε συγκινημένος, λέγοντας πως η μία συγκίνηση είναι το παιδί του που είναι τριών ετών και η άλλη συγκίνηση είναι η γυναίκα του. «Είναι εκεί, με στηρίζει, κάνει πίσω στα δικά της, στην καριέρα της, είναι ένα πολύ λεπτό σημείο που δεν πολυμιλάω για αυτό, είναι ένα κρυφό μεγάλο κεφάλαιο».

Μιλώντας για το παιδί του και την επικοινωνία που έχουν όταν είναι σε ταξίδι, φανέρωσε: «Στο τηλέφωνο με παίρνει και κλαίει γιατί του λείπω. Και εκεί είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα γιατί τα καλοκαίρια που λείπεις, δεν αναπληρώνονται. Αλλά κάποιος πρέπει να θυσιαστεί. Τον χειμώνα κοιτάμε να το αναπληρώσουμε. Τα τελευταία 15 χρόνια δεν ξέρω τι σημαίνει καλοκαίρι διακοπές, μόνο χειμώνας είναι για μένα».

Όσο για την πιο όμορφη στιγμή που τον γεμίζει ψυχικά, είναι, όπως είπε, «όταν είσαι μαζί τους έξω και κάνεις δραστηριότητες για τα παιδιά. Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι όταν θα σε κοιτάξει μια αθώα ψυχή, ένας άγγελος που θα σε πάρει μια αγκαλιά και θα σου ”σε αγαπώ”. Ιδιαίτερα και όταν βλέπεις αυτός ο άνθρωπος να σου μοιάζει».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βάλλη στη Μάγδα Τσέγκου.

Διαβάστε ακόμα