Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: 50 εκατ. για την αποκατάσταση των σχολείων σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Αθανάσιο Γιάνναρη για την αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Στην υπογραφή του Μνημονίου στο Υπουργείο, παρευρέθηκαν, επίσης, ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΤΥΠ, Τιμολέων Κατσίπος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΕ, Μιχάλης Χανδρής και ο Ταμίας του ΔΣ της ΕΕΕ, Γιάννης Ξυλάς.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ ανέφερε κατά την υπογραφή του Μνημονίου:

«Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ο ελληνικός εφοπλισμός διαχρονικά στηρίζει την παιδεία και είμαστε υπερήφανοι που θα αναλάβουμε τα 33 σχολεία, που είναι και το σύνολο των σχολικών μονάδων που έχουν πληγεί. Είμαστε δίπλα σας, δίπλα στη πατρίδα, όπως πάντα.

Θέλω να τονίσω ότι είναι το πρώτο έργο που αναλαμβάνουμε και είμαστε σε συνεχή συνεργασία μαζί σας, για να δούμε και περαιτέρω πως θα αξιοποιήσουμε το υπόλοιπο της δωρεάς μας».

Διαβάστε ακόμα