Explora I: Αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά (video)

Από τον Πειραιά αναχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο EXPLORA I της θυγατρικής εταιρείας Explora Journeys της MSC Cruises.

Κατασκευασμένο το 2023 στα ναυπηγεία Fincantieri του Monfalcone το 248 μέτρων Explora I μπορεί να φιλοξενήσει 920 επιβάτες που εξυπηρετούνται από περίπου 650 άτομα πληρώματος.

Το EXPLORA I προσφέρει 461 σουίτες με θέα στη θάλασσα, ρετιρέ και κατοικίες σχεδιασμένες ως «Σπίτι στη Θάλασσα» για τους επισκέπτες, όλα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και ιδιωτική βεράντα. Ακόμα, προσφέρει μία επιλογή από έντεκα ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες σε έξι εστιατόρια αλλά και με δυνατότητα δείπνου στο δωμάτιο, δώδεκα μπαρ και σαλόνια (οκτώ εσωτερικά και τέσσερα εξωτερικά), τέσσερις πισίνες, εκτεταμένα εξωτερικά καταστρώματα με 64 ιδιωτικές καμπάνες, εγκαταστάσεις ευεξίας και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία. Εμπνευσμένη από την ευρωπαϊκή κληρονομιά της εταιρείας, η Explora Journeys θα προσφέρει στους επιβάτες της μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία και κορυφαίο επίπεδο φιλοξενίας.

Το πλοίο θα επισκεφτεί συνολικά 21 ελληνικά λιμάνια φέτος, με πολλά από τα δρομολόγια να προσφέρουν άνετη επιβίβαση και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά. Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για τους επισκέπτες που θα ταξιδέψουν με το EXPLORA I στην Ελλάδα περιλαμβάνονται τα Κατάπολα (Αμοργός), η Πάρος, η Πάτμος και η Κέρκυρα.

Η Explora Journeys είναι εταιρεία κρουαζιέρας πολυτελείας που ανήκει στον Όμιλο MSC και έχει έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της ελβετικής πολυτελούς φιλοξενίας. Η εταιρεία ενσαρκώνει το μακροχρόνιο όραμα του Ομίλου να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας για μια νέα γενιά απαιτητικών ταξιδιωτών πολυτελείας, με βάση την 300χρονη ναυτική κληρονομιά της οικογένειας Aponte.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά μέσα από το φακό του pireaspiraeus.com

Διαβάστε ακόμα