Πειραιάς
34°C

Αίγινα: Σύλληψη πλοιάρχου Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου για ελλιπή οργανική σύνθεση

Δημοσιεύθηκε στις

28/03/2023

από

Στη σύλληψη πλοιάρχου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, προέβησαν, πρωινές ώρες προχθές, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αίγινας, για παράβαση των άρθρων 40 και 229 του Ν.Δ. 187 /1973.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Λιμεναρχείου Αίγινας σε Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο, το οποίο κατέπλευσε στον λιμένα Αίγινας προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, διαπιστώθηκε η ελλιπής σύνθεση του πληρώματος κατά δύο άτομα.

Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων και απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της σύνθεσης επετράπη ο απόπλους του πλοίου για λιμένα Πειραιά.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C