Η ανανέωση των διπλωμάτων των ναυτικών, η εγγραφή σε ειδικά σχολεία, η ταλαιπωρία για το ξέμπαρκο και η λύση

Την δυσκολία του ναυτικού επαγγέλματος και το πόσο ιδιαίτερο είναι το έχουμε αναλύσει πάρα πολλές φορές. Ένα όμως ακόμα μεγάλο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ναυτικοί είναι κατά την διάρκεια του ξέμπαρκου τους. Δηλαδή κατά την διάρκεια που ξεκουράζονται. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι έχουν να ανανεώσουν διπλώματα, να εγγραφούν σε ειδικά σχολεία και κύκλους και εν τέλει φυσικά να τα παρακολουθήσουν.

Όσο αναφορά την παρακολούθηση των μαθημάτων των ειδικών σχολείων και των κύκλων για διπλώματα δεν υπάρχει κάποια λύση ώστε να μην ταλαιπωριέται ο ναυτικός στο ξέμπαρκο του, για την εγγραφή όμως σε κύκλους, ειδικά σχολεία και σωστικά υπάρχει λύση η οποία αξίζει- κυρίως για τους συνάδελφους που ζουν στην επαρχία και στα νησιά.

Μια καλή λύση είναι να απευθυνθούμε σε έναν πράκτορα. Αυτό βέβαια ήταν εφικτό εφόσον ο ναυτικός πάει στον Πειραιά, όπου στεγάζονται και οι περισσότεροι πράκτορες. Πάλι ταλαιπωρία δηλαδή.

Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να μπορούμε να εγγραφούμε ή να ανανεώσουμε διπλώματα από το σπίτι μας!

Ο nautikos.gr μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε την δουλειά μας από το σπίτι μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail για μια πληθώρα παροχής υπηρεσιών για τους ναυτικούς.

Εδώ που τα λέμε και στην Αθήνα να μένει κάποιος, το να πάει να γραφτεί στον Ασπρόπυργο για ανανέωση σωστικών, πάλι δύσκολο και κουραστικό είναι.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το e-nautilia.gr προσφέρεται και έκπτωση 10% στην τιμή αρκεί όταν επικοινωνήσετε να πείτε ότι είστε μέσω του e-nautilia.gr

Επισκεφτείτε την σελίδα nautikos.gr

Τηλέφωνο: 213 0887322 / 6942 956 577

e-mail: [email protected]

Διαβάστε ακόμα