Πειραιάς
34°C

Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας σε περιοχές αρμοδιότητας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας

Δημοσιεύθηκε στις

15/12/2023

από

Capital Clean Energy Carriers

1. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας ανακοινώνεται η απαγόρευση αγκυροβολίας και διέλευσης, πλοίων, ταχυπλόων, λεμβών, αλιευτικών και οποιουδήποτε άλλου τύπου σκαφών, από 16-12-2023 και ώρα 12:00 έως 17-12-2023 και ώρα 22:30, προς αποφυγή ατυχημάτων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την τελετή έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας ‘’Ελευσίς 2023’’, στη θαλάσσια περιοχή που περικλείεται από τα κατωτέρω γεωγραφικά στίγματα:

2. Από την παρούσα απαγόρευση εξαιρούνται τα πλωτά μέσα που θα συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις.

3. Οι παραβάτες της παρούσας, ανεξαρτήτως από τις τυχόν συντρέχουσες αστικές, ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, που κυρώθηκε με το άρθρο μόνον του Ν.Δ. 187/1973 «Περί Κώδικος Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου» (Α’ 261), όπως ισχύει.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C