Πειραιάς
21°C

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ εφοπλιστές

07/12/2012

Στο «στόχαστρο» των «ράμπο» του ΣΔΟΕ έχουν μπει δύο πολύ γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες, οι οποίες μάλιστα συνδέονται μεταξύ τους, καθώς δύο από τα μέλη τους έχουν έλθει εις γάμου κοινωνίαν.

Στα επίσημα έγγραφα της υπηρεσίας έχουν καταγραφεί δύο ονόματα εφοπλιστών καθώς και τέσσερις εταιρείες, οι οποίες, κατόπιν καταγγελίας που ελήφθη από γνωστό ιστότοπο του εξωτερικού, ελέγχονται από τις 18 Μαΐου του 2012 για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η έρευνα, ωστόσο, βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Ο ένας μάλιστα είναι από τα πλέον γνωστά ονόματα του εφοπλιστικού χώρου, καθώς διαθέτει στόλο πλοίων με χωρητικότητα που ξεπερνά τα 11,5 εκατ. DWT.

ΠΗΓΗ

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C