Πρόσκρουση Α/Κ «ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗΣ» στην Πάτρα

Προσέκρουσε απογευματινές ώρες χθες, το Α/Κ «ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗΣ» Ν.Π. 476, κατά τη διάρκεια εισόδου του στο λιμένα ιχθυόσκαλας Πατρών, σε δύο (02) παραβεβλημένα στο λιμενοβραχίονα, πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από την πρόσκρουση υπήρξαν υλικές ζημιές, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗΣ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα του σκάφους Νηογνώμονα, ενώ τα δύο πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ παραμένουν αξιόπλοα.

hcg.gr

Διαβάστε ακόμα

Το βράδυ ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Β. Σποράδες, ότι επί του πλοίου επέβαινε 79χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, ο 79χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο «ΑΧΙΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα