Πειραιάς
12°C

Δεύτερο νεκρό ζωνοδέλφινο με εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης (photos)

Δημοσιεύθηκε στις

18/05/2023

από

Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε στο ανοιχτό πέλαγος δεύτερο νεκρό ζωνοδέλφινο, στην ίδια περιοχή όπου τις προηγούμενες ημέρες κατέληξε το θανατωμένο δελφίνι με κομμένη ουρά και τρυπημένο με αιχμηρό αντικείμενο. Και το δεύτερο δελφίνι φέρει εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης.

Τα σκάφη του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος δραστηριοποιούνται καθημερινά στην περιοχή, για τη μελέτη και την καταγραφή των πληθυσμών των θαλάσσιων θηλαστικών, αλλά και για τον εντοπισμό και άλλων θανατωμένων δελφινιών – σε αυτή την εκτεταμένη θαλάσσια έκταση και ακτογραμμή.

Κύριο μέλημά Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος είναι η καθημερινή υπεράσπιση των θαλασσών μας και των σπάνιων ειδών που ζουν σε αυτές.

Φωτογραφικό Υλικό

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
12°C