Η DynaRep Shipping Consultants συνεργάζεται με την Svitzer Αμερικής

Η DynaRep Shipping Consultants με περηφάνια ανακοινώνει την συνεργασία και εκπροσώπηση της Svitzer Αμερικής στην Ελληνική αγορά. Η Svitzer Αμερικής δείχνει ξεκάθαρα την δέσμευση και αφοσίωση της στην Ελληνική ναυτιλιακή αγορά μέσω της εκπροσώπησης της στην Ελλάδα από την DynaRep.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η DynaRep Shipping Consultants έχει καταφέρει να μεγαλώσει το δίκτυο τον πρακτόρων που εκπροσωπεί σε διάφορες χώρες της υφηλίου. Μέσω της στρατηγικής και αποκλειστικής συνεργασίας με την Svitzer Αμερικής η DynaRep επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στις υπηρεσίες ρυμούλκησης πλοίων, με αυτόν τον τρόπο βοηθώντας την επέκταση του ανταγωνισμού, προσφέροντας έτσι πρόσθετα οφέλη στην ναυτιλιακές εταιρείες.

Όλες οι εταιρείες, που καλούν σε λιμάνια της Αργεντινής και της Βραζιλίας, και που θα ήθελαν να λάβουν προσφορά για την ρυμούλκηση πλοίου τους μπορούν να έρθουν σε απευθείας επαφή με την DynaRep Shipping Consultants και ο εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει άμεσα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Διαβάστε ακόμα