Έφηβος αυτοκτόνησε από κρουαζιερόπλοιο – Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Ένας έφηβος έχασε την ζωή του όταν έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο MSC Seashore που επέστρεφε στο Μαϊάμι.

Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ είπε ότι ένα 15χρονο αγόρι πήδηξε από ένα μπαλκόνι του κρουαζιερόπλοιου MSC Seashore και προσγειώθηκε σε ένα από τα καταστρώματα από κάτω.

Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατο ως αυτοκτονία. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας MSC Cruises εξέδωσε δήλωση λέγοντας: «Όλοι εμείς στην MSC Cruises είμαστε συντετριμμένοι. Η οικογένεια παραμένει στις σκέψεις και τις προσευχές μας. Από σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της οικογένειας, δεν θα συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.»

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη γύρω στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το Fox News και το Crew Center, μετά από μια κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων στην Καραϊβική και τις Μπαχάμες.

Σε δήλωση που δόθηκε στο Crew Center, ένας επιβάτης του πλοίου μοιράστηκε ότι ο καπετάνιος του πλοίου έκανε ανακοίνωση «άνθρωπος στη θάλασσα από τα αριστερά» μέσω του συστήματος PA του πλοίου τη νύχτα του συμβάντος.

«Υπήρξαν 3 συριγμοί με την μπουρού του πλοίου μετά την ανακοίνωση του καπετάνιου «Man Overboard», είπε ένας επιβάτης στο πρακτορείο εκείνη τη στιγμή.

«Οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν στα πλάγια για να δουν τι συμβαίνει, αν και ήταν σκοτεινά». Ο επιβάτης εξήγησε επίσης ότι τα μέλη του πληρώματος είπαν σε όλους τους επιβάτες να επιστρέψουν στις καμπίνες τους και να μείνουν μακριά από τους κοινόχρηστους χώρους γύρω από το πλοίο.

«Ένα μέλος του πληρώματος ήρθε στην καμπίνα μας και μας έδωσε εντολή να κλείσουμε την μπαλκονόπορτα και να τραβήξουμε τα στόρια».

Διαβάστε ακόμα