Πειραιάς
34°C

Έμπλεξαν οι άγκυρες του «Φοίβος»

Δημοσιεύθηκε στις

25/10/2015

από

foivos_elliniki_aktoploia_

Ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, πρωινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΦΟΙΒΟΣ” Ν.Π.11317, για περιστατικό εμπλοκής και των δύο (02) αγκυρών του, κατά τη διαδικασία απόπλου του με προορισμό την Αίγινα. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι 239 επιβάτες, τα 18 Ι.Χ.Ε., 05 Δ/Κ, 01 Φ/Γ & 02 λεωφορεία, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ”ΦΟΙΒΟΣ’‘ μέχρι αποκατάστασης, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν επιθεώρησης του επετράπη.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C