Εντυπωσιακή τελετή ονοματοδοσίας για το Mein Schiff 4 (Video+Photos)

Το πλοίο Mein Schiff 4 της TUI Cruises “βαφτίστηκε” από τη διάσημη Γερμανή κολυμβήτρια Franziska van Almsick κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης εκδήλωση στον τερματικό για κρουαζιερόπλοια Ostseekai του Κιέλου, την Παρασκευή 5/6 το βράδυ.

Περίπου 1.000 επισκέπτες παρακολούθησαν την τελετή στη μεγάλη αίθουσα του πλοίου, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις 25.000 θεατές παρακολούθησαν και γιόρτασαν την τελετή ονοματοδοσίας από την Παρασκευή το απόγευμα και μέχρι αργά τη νύχτα.

Στις 21:00 η νονά υψώθηκε πάνω από το εμπρόσθιο τμήμα “φορώντας” ένα εντυπωσιακό μήκους 15 μέτρων φόρεμα βάπτισης που ζύγιζε 300 κιλά και είχε διάμετρο 20 μέτρα.

Αυτή η σκηνή μεταδιδόταν απευθείας στην αίθουσα του πλοίου για τους επισκέπτες. Η TUI Cruises είχε επίσης κανονίσει ένα ξεχωριστό σόου για να γιορτάσει την απόκτηση του νεότερου πλοίου της.

Την επόμενη μέρα το Mein Schiff 4 απέπλευσε για την εναρκτήρια κρουαζιέρα του στην ανατολική Βαλτική. Το πλοίο θα χρησιμοποιήσει το Κίελο ως λιμένα βάσης του κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου 2015.

 

Φωτογραφίες και βίντεο από την tuicruises.com

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα