Η ”Holland America Line” εμπιστεύεται το λιμάνι του Ηρακλείου

Για σειρά έργων-παρεμβάσεων που έχει εκτελέσει η ΟΛΗ ΑΕ, με σκοπό την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων, αλλά και για τον μελλοντικό προγραμματισμό της Διοίκησης του Οργανισμού ενημέρωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Μπρας τον καπετάνιο κ. Jeroen Nicolaas Van Douselar του πλοίου NOORDAM της εταιρείας «HOLLAND AMERICA LINE», το οποίο αφίχθη στο λιμάνι του Ηρακλείου πριν μερικές μέρες.

Επίσης, εξέφρασε και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Holland America Line που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική βιομηχανία της κρουαζιέρας και τις εξωστρεφείς πρωτοβουλίες του ΟΛΗ, ενέταξε το λιμάνι του Ηρακλείου στους προορισμούς της.

Η «HAL» απευθύνεται κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μ. Βρετανίας και της Αυστραλίας. Δηλαδή σε απομακρυσμένες αγορές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές συνολικά για το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Ο κ. Μπρας συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών, κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου και μέλη του πληρώματος ξενάγησαν τα στελέχη του Οργανισμού στο εσωτερικό του πλοίου.

Το πλοίο που παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις 07:00-15:00, και μετέφερε 1967 επιβάτες και 800 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε από την Αλεξάνδρεια, ενώ επόμενος προορισμός του ήταν ο Πειραιάς.

protothema.gr

Διαβάστε ακόμα