Πειραιάς
33°C

Ιεράπετρα: Ατύχημα στο λιμάνι με θαλαμηγό που χτύπησε δύο σκάφη – Τραυματίστηκε ο 84χρονος κυβερνήτης

Δημοσιεύθηκε στις

07/06/2025

από

Ιεράπετρα: Ατύχημα στο λιμάνι με θαλαμηγό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ιδιωτικό σκάφος σημαίας Γαλλίας προσέκρουσε σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη. Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο 84χρονος κυβερνήτης, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τις μεσημβρινές ώρες προχθές, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ιεράπετρας ότι στο αλιευτικό καταφύγιο Μακρύ Γυαλού Ιεράπετρας ένα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής (Θ/Γ) σημαίας Γαλλίας κατά τους χειρισμούς πρόσδεσης του 84χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη του (υπηκόου Γαλλίας) προσέκρουσε σε δύο ελλιμενισμένα σκάφη.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε στο πόδι ο 84χρονος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας για τις πρώτες βοήθειες.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα τρία σκάφη, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
33°C