Το IONIC ARIADNE στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για δεξαμενισμό και ειδική επιθεώρηση, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών της εταιρείας IONIC, ιδιοκτησίας ελληνικών συμφερόντων.
Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατέπλευσε το δεξαμενόπλοιο IONIC ARIADNE, ιδιοκτησίας της ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακής εταιρείας IONIC, συμφερόντων του Δημήτρη Φρανκ Σαρακάκη. Η προσέγγιση του πλοίου στο ναυπηγείο έγινε στο πλαίσιο του προγραμματισμένου δεξαμενισμού και της 1ης ειδικής επιθεώρησης, σύμφωνα με τους διεθνείς ναυτιλιακούς κανόνες και πρότυπα ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, η IONIC ανάφερε στο LinkedIn:
“Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το IONIC ARIADNE έφτασε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για το προγραμματισμένο drydock του και το πρώτο Special Survey.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεργαστούμε με ένα ναυπηγείο με μακρά παράδοση και σταθερό ιστορικό στην ποιοτική κατασκευή. Προσβλέπουμε σε περαιτέρω συνεργασίες στο μέλλον”.
Η IONIC διαχειρίζεται στόλο 7 δεξαμενόπλοιων και 11 bulk carriers, με μέσο όρο ηλικίας τα 6 έτη.
