Και τέταρτη παραγγελία κρουαζιερόπλοιου Quantum από τη Royal Caribbean

anthem_of_the_seas_

H Royal Caribbean Cruises ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με το ναυπηγείο Meyer Werft στη Γερμανία για την παραγγελία ενός τέταρτου πλοίου Quantum-class με παράδοση το 2019.

Η σειρά Quantum έκανε την παρθενική της εμφάνιση με την παράδοση του χωρητικότητας 168.666gt Quantum of the Seas, το Νοέμβριο του 2014, ενώ ακολούθησε το Anthem of the Seas, τον Απρίλιο του 2015. Ένα τρίτο πλοίο, το Ovation of the Seas, είναι υπό κατασκευή στο ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανία. Το Ovation of the Seas θα παραδοθεί την άνοιξη του 2016.

Τα πλοία Quantum αποκαλούνται τα “πιο έξυπνα” κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, με θέσεις διαμονής για 4.180 επισκέπτες σε δίκλινα δωμάτια και 2.090 καμπίνες.

“Η σημερινή ανακοίνωση αντανακλά την επιτυχία των δύο πρώτων πλοίων Quantum-class”, δήλωσε ο Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd. “Έχουμε λάβει μια αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους ταξιδιώτες, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρισκόμαστε σε θέση να παραλάβουμε άλλο ένα καινοτόμο πλοίο από τους συνεργάτες μας στο ναυπηγείο Meyer Werft”.

“Το τέταρτο πλοίο της σειράς Quantum θα είναι πρωτοπόρο ως προς το σχεδιασμό ενός έξυπνου πλοίου και την καινοτομία στις διακοπές”, δήλωσε ο Michael Bayley, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International. “Η Royal Caribbean International είναι συνώνυμη με την περιπέτεια, και τα χαρακτηριστικά και οι ανέσεις αυτού του πλοίου θα συνεχίσει να προκαλούν και να επεκτείνουν τις προσδοκίες των επισκεπτών πάνω στην εμπειρία της κρουαζιέρας”.

Διαβάστε ακόμα