Με νέο βίντεο τα «μαζεύει» η γνωστή πλοιαρχος της Celebrity Cruises για το ψάρι των 616 ευρώ στη Μύκονο

Με νέο βίντεο που ανάρτησε στο tik tok η γνωστή πλέον σε όλη την Ελλάδα πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου celebrity Beyond ανασκευάζει την ιστορία με το ψάρι των 616 ευρώ στην Μύκονο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η ίδια ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν κατονόμασε το εστιατόριο και ποτέ δεν είπε ότι ήταν στην Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν είχα κανένα σκοπό να γίνω με το βίντεο που έκανα σχετικά με το ψάρι των 616 ευρώ με το όνομα goldie. Οι φίλοι μου στην Ελλάδα με ενημέρωσαν ότι αυτά είπα δημοσιεύθηκαν σε όλο τα ΜΜΕ της χώρας και ανέφεραν ότι γευμάτισα σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο στη Μύκονο, στο οποίο εγώ δεν έχω ποτέ επισκεφτεί. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ που ήταν αυτό ή το όνομα του και το οποίο είναι γνωστό για τις υψηλές τιμές που έχει. Απλά δεν το γνώριζα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν άξιζε τα λεφτά τα οποία πλήρωσα απλά είπα ότι ήταν λίγο πιο ακριβά από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news που προσπαθούν να προκαλέσουν ζημιά σε κάποια επιχείρηση. Ζητάω συγνώμη από αυτό το εστιατόριο που βρέθηκε στο επίκεντρο για αυτή την «ανεπιθύμητη προσοχή» και επειδή θα είμαι όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο με το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond θα ήθελα να σας κεράσω ένα γεύμα»

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε, εξέφραζε την απόγνωσή της για τις εξωφρενικές τιμές σε ένα εστιατόριο της Μυκόνου.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, ψώνισε ένα φόρεμα από το νησί το οποίο ήταν φθηνότερο από το ψάρι που έφαγε σε μια ταβέρνα του νησιού!

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Το ψάρι κόστιζε 616 ευρώ, κάτι που δεν το γνώριζα. Δεν ρώτησα για τις τιμές του μενού, αρκέστηκα στις κριτικές και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος, το φαγητό ήταν εξαιρετικό, ωστόσο την επόμενη φορά θα ρωτούσα πόσο κάνει το φαγητό».

Και συνέχισε λέγοντας «στην ζωή μου δεν έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και άρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Το ψάρι ήταν νόστιμο και αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα. Γιατί όταν κοστίζει τόσο, αξίζει ένα όνομα. Έτσι το βαφτίσαμε “Goldie” γιατί κυριολεκτικά με τόσα λεφτά μπορείς να αγοράσεις χρυσό. Αν πηγαίνεις σε ένα μέρος στο οποίο δεν είσαι οικείος με αυτό και δεν αναγράφονται οι τιμές στο μενού, δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν αυτά που παίρνεις»

Το βίντεο είχε αναρτηθεί στο TikTok, στο οποίο η ίδια έχει πάνω από 3,5 εκ. ακολούθους!

Το βίντεο του τικ τοκ:

@captainkatemccue Replying to @captainkatemccue Setting the record straight on Goldie because it wasn't only the fish that ended up in hot water! #viral #video #gonewrong #makeitright #afishcalledgoldie #greece ♬ original sound – captainkatemccue

Διαβάστε ακόμα