Πειραιάς
19°C

Νεκρός ο καπετάνιος ρυμουλκού μετά την σύγκρουση του με φορτηγό πλοίο- Ένας ακόμη αγνοείται

25/03/2025

Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και ένας ακόμη αγνοείται μετά την σύγκρουση του φορτηγού πλοίου και του ρυμουλκού σήμερα στις 04:20 τοπική ώρα κοντά στο Maasim στις Φιλιππίνες.

Η ακτοφυλακή των Φιλιππίνων έσπευσε αμέσως στο σημείο και ξεκίνησε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Σύμφωνα με την αρχική αναφορά, στο ρυμουλκό M/TUG Sadong 33 επέβαιναν οκτώ μέλη του πληρώματος τη στιγμή της σύγκρουσης. Στις 8:00 π.μ. τοπική ώρα, η ακτοφυλακή διέσωσε με επιτυχία έξι μέλη του πληρώματος και όλα ήταν καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, ο καπετάνιος του ρυμουλκού βρέθηκε νεκρός, ενώ ένα μέλος του πληρώματος συνεχίζει να αγνοείται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πληρώματος συνεχίζονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση από πετρέλαιο. Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το φορτηγό πλοίο Universe Kaisa.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
19°C