Πειραιάς
34°C

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!

Δημοσιεύθηκε στις

05/12/2014

από

kataigides_

Βρές την κρουαζιέρα που σου ταιριάζει

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στο βόρειο Ιονιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις νυχτερινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C