Πειραιάς
11°C

ΠΕΜΕΝ: Καταγγελία για τον υπεύθυνο του Γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δ.Καραγεωργόπουλο.

Δημοσιεύθηκε στις

28/06/2018

από

ΠΕΜΕΝ: Καταγγελία για τον υπεύθυνο του Γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δ.Καραγεωργόπουλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Βίος και πολιτεία» η δράση του εκπρόσωπου του Γραφείου Τύπου και των Δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, που αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα.
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που σύμφωνα με τους σκοπούς σύστασης της:

√ Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων
√ Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις
√ Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα
√ Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, επανειλημμένα έχουμε καταδικάσει τον βρώμικο ρόλο των δυνάμεων του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΝΟ κά, καταγγέλλουμε και απαιτούμε την αποβολή του από την ΓΣΕΕ και από τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχει.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
11°C