Πειραιάς
34°C

Ακόμη ένας θάνατος ναυτικού: Πλοίαρχος φορτηγού πλοίου πέθανε εν πλω

Δημοσιεύθηκε στις

16/12/2023

από

Ακόμη ένας θάνατος ναυτικού σε πλοίο που βρισκόταν εν πλω.

Πιο συγκεκριμένα, ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου μεταφοράς γενικού φορτηγού WILSON PLYMOUTH ουκρανικής υπηκοότητας, πέθανε στις 15 Φεβρουαρίου και ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω στον Βισκαϊκό Κόλπο.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το San Ciprian της Ισπανίας, και κατευθυνόταν προς τη Νορβηγία. Το πλοίο ζήτησε άμεση ιατρική βοήθεια στις 15 Φεβρουαρίου από την Γαλλία.

Στο σημείο έφτασε ένα γαλλικό ελικόπτερο διάσωσης με ιατρική ομάδα, η οποία και βρήκε δυστυχώς τον άτυχο ναυτικό ήδη νεκρό.

Το πλοίο διέκοψε το ταξίδι του και προσέγγισε τη Μπρεστ για να αποβιβάσει το άψυχο σώμα, και να περιμένει να και το νέο πλοίαρχο.

Η ηλικία και η αιτία του νεκρού καπετάνιου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C