Πυρκαγιά σε πλοίο στην προβλήτα του Περάματος (Φωτο)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 10.30 π.μ. στο πλοίο «Andros Queen» που βρίσκεται ελλιμενισμένο για επισκευές στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, γεγονός αναδεικνύει ξανά την ανάγκη ουσιαστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγιεινής και ασφάλειας.

Στο πλοίο γίνονταν εργασίες επισκευών, με τους εργαζόμενους των συνεργείων να απομακρύνονται λόγω της πυρκαγιάς και των εύφλεκτων υλικών.

Σημειώνεται ότι στο χώρο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη των διοικήσεων του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας και του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών. Καταγγέλλουν, για ακόμα μια φορά, την έλλειψη πυροσβεστικού σταθμού μέσα στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο βρίσκονται 4 πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες και ειδικό κλιμακοφόρο – καλαθοφόρο όχημα, καθώς και άνδρες του Λιμενικού, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει καμία αναφορά για τυχόν τραυματισμούς ή εγκλωβισμένους. Επίσης βρίσκεται για συνδρομή και πυροσβεστικό πλοιάριο.

Από το λιμενικό έγινε καταμέτρηση των μελών των συνεργείων, ενώ θα γίνει και καταμέτρηση των μελών του πληρώματος του πλοίου.

902.gr

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα