Πειραιάς
34°C

Πυροσβεστικό ελικόπτερο έπεσε στην Ελευσίνα

Δημοσιεύθηκε στις

22/07/2025

από

Πυροσβεστικό ελικόπτερο έπεσε στην Ελευσίνα πραγματοποιώντας αναγκαστική προσθαλάσσωση στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου. Οι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και περισυνελέγησαν από τη θάλασσα.

Αναγκαστική προσθαλάσσωση έκανε πριν από λίγο πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Erickson στη θαλάσσια περιοχή στον κόλπο της Ελευσίνας. Οι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη περισυλλεγεί από τη θάλασσα.

Τα αίτια που οδήγησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.

Το ελικόπτερο, που είναι μισθωμένο επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Ημερος Τόπος του Ασπροπύργου, σε χαμηλή βλάστηση.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C