Τι βρέθηκε στο στομάχι του καρχαρία που κατασπάραξε τον 23χρονο τουρίστα στην Αίγυπτο

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και δείχνει τον 23χρονο Βλαντιμίρ Ποπόφ, τουρίστα από τη Ρωσία, να κατασπαράζεται από καρχαρία στην Αίγυπτο. Μετά από την επίθεση, οι τουρίστες της περιοχής έπιασαν τον καρχαρία και τον έσυραν στη στεριά όπου τον σκότωσαν.

Αποδείχθηκε πως το ζώο ήταν θηλυκός καρχαρίας τίγρης και αφού ανοίχτηκε βρέθηκαν μέσα στο στομάχι του, μέρη από το σώμα του άτυχου 23χρονου.

Ο Μαχμούντ Νταρ, ο οποίος είναι καθηγητής στο αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών επιβεβαίωσε το είδος του καρχαρία, ενημέρωσε πως αυτό το είδος ζει έως και 20 μέτρα βαθιά στη θάλασσα και είπε ότι στο στομάχι του δεν βρέθηκε τίποτα άλλο πέρα από μέλη του άψυχου σώματος του νεκρού τουρίστα.

Τον κατασπάραξε μέσα σε δευτερόλεπτα μπροστά στον πατέρα του

Η άγρια επίθεση με θύμα τον νεαρό έγινε μπροστά στον πατέρα του άτυχου 23χρονου.

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα» είπε ο πατέρας του μόλις κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο πατέρας είπε ότι δεν υπήρχε κάποιος κοντά στον γιο του για να βοηθήσει όταν δέχτηκε την επίθεση, αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα του 23χρονου είχε καταφέρει να ξεφύγει από την επίθεση.

«Τι είδους βοήθεια θα μπορούσε και κάποιος να δώσει;Τον κατασπάραξε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα» είπε ο κ. Ποπόφ.

Ο Βλαντιμίρ ζούσε με τον πατέρα του στην Αίγυπτο για αρκετούς μήνες πριν από τη φρικτή επίθεση. Ο πατέρας του ανέφερε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους τη Ρωσία.

reader.gr

Διαβάστε ακόμα