ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το ομορφότερο σκάφος στον κόσμο [pics+vid]

j_ade_skafos_

Το σκάφος που είναι συνώνυμο της χλιδής και διεκδικεί το βραβείο και το καλύτερο «εσωτερικό» στην έκθεση του Μονακό είναι μήκους 60 μέτρων και φέρει το όνομα J’Ade. Με πισίνα, ενυδρείο, τζακούζι και ένα εσωτερικό γκαράζ, το σκάφος που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των πιο πολυτελών και όμορφων στον κόσμο.

Σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία CRN, το μήκους 60 μέτρων σκάφος, «J’ade» ήταν φέτος υποψήφιο για το βραβείο «καλύτερο εσωτερικό», στην έκθεση πολυτελών σκαφών του Μονακό.

Η αλήθεια είναι το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό του ένα ταχύπλοο μήκους οκτώ μέτρων, με απόλυτη άνεση, ενώ όταν το «γκαράζ» του είναι άδειο μπορεί να μετατραπεί σε μια ιδιωτική, φυσική πισίνα!

Το ιδιόκτητο σκάφος δημιουργήθηκε από το «Studio Zuccon International Project» και στόχος των σχεδιαστών του ήταν να μπορούν να νιώθουν οι επιβάτες του «ένα με τη θάλασσα».

Μάλιστα, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δέκα άτομα σε τέσσερις καμπίνες και στην σουίτα του ιδιοκτήτη, καθώς και 13 μέλη του πληρώματος.

Μάλιστα, εκτός από το πανέμορφο, θαλάσσιο γκαράζ, το «J’ade» έχει επίσης ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα χαμάμ, για να νιώθουν οι επιβάτες όσο πιο άνετα και όμορφα γίνεται!

Τέλος, στα τέσσερα καταστρώματά του, το υλικό των εσωτερικών χώρων αποτελείται από ξύλο καρυδιάς Canaletto αλλά και ξύλο τριανταφυλλιάς!

3rlpr4x9

4m2k550s

5c1ysq8l

bfwowm12

fqkfes0t

i63cxk6i

ith61may

kxqmaxv8

lmtov56w

qv6h5trh

skafo ade

skafos s

Skafos

toquzn75

y6itjsvh

0ppfw7rt

defencenet.gr