Πειραιάς
21°C

Χειροπέδες σε 70χρονο επιβάτη πλοίου του Αργοσαρωνικού- Δείτε τι έκανε

Χειροπέδες πέρασε το Λιμενικό σε 70χρονο επιβάτη πλοίου του Αργοσαρωνικού, έπειτα από καταγγελία επιβάτιδας ότι φωτογράφισε ανήλικες χωρίς άδεια.

Δημοσιεύθηκε στις

27/07/2025

από

Στη σύλληψη ενός 70χρονου προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τζελέπη, με την κατηγορία της παραβίασης του άρθρου 38 του Ν. 4624/2019 που αφορά την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά την αποβίβαση επιβατών από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αίγινα – Πειραιάς. Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτιδας, ο 70χρονος φωτογράφισε τα δύο ανήλικα κορίτσια που συνόδευε κατά τη διάρκεια του πλου, χωρίς τη συναίνεσή της.

Η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές αμέσως μετά την αποβίβαση και ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C