Πειραιάς
34°C

Ξεκίνησε η απάντληση καυσίμων από το «YUSUF CEPNIOGLU»

Δημοσιεύθηκε στις

16/03/2014

από

yusuf_cepnioglu_xakinhse_h_apantlhsh_

Αναφορικά με την προσάραξη του M/V «YUSUF CEPNIOGLU» σημαίας Τουρκίας, που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 08.03.14, γίνεται γνωστό ότι, παρουσία Κλιμακίου της αρμόδιας Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και προσωπικού της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου και μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε η πόντιση επάλληλων σειρών πλωτών φραγμάτων περιμετρικά του πλοίου.

Αναμένεται η έναρξη των εργασιών της απάντλησης των πετρελαιοειδών καθώς και της μετακίνησης του φορτίου, ενώ τα υλικά εκ του φορτίου του πλοίου συνεχίζονται να περισυλλέγονται από συνεργεία.

Εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C