Η σύγχρονη, καινοτόμα και πιστοποιημένη Marine λύση στα UPS, έρχεται από την ACE Power Electronics

Οι σύνθετες ναυτιλιακές εφαρμογές απαιτούν ένα εξαιρετικό επίπεδο διαθεσιμότητας, για να διεκπεραιωθούν αδιάλειπτα όλες οι διαδικασίες ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η ACE Power Electronics συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και στο ναυτιλιακό τομέα, έχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία σε εφαρμογές πλοίων διαθέτει μία νέα Modular λύσησε UPS, σχεδιασμένη ειδικά για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Η νέα προηγμένης τεχνολογίας λύση UPS που απευθύνεται σε ναυτιλιακές εφαρμογές ονομάζεται SENTRYUM RACK MARINE, διαθέτει Modular αρχιτεκτονική που συνεπάγεται πλήρη ευελιξία και ευκολία στην διαθεσιμότητα και κυρίως στην εφεδρεία του. Η σειρά Sentryum Rack Marineέχει λάβει πιστοποίηση Marine από την DNV και έχει σχεδιαστεί ειδικά από την Riello για τo περιβάλλον των πλοίων, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η σειρά Sentryum Rack Marine επιλέχθηκε πρόσφατα από κορυφαία εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας.Δεκαεπτά (17) συστήματα θα εγκατασταθούν σε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου αερίου. Κάθε σύστημα θα αποτελείται από 3 μονάδες των 20 KVA (συνολική ισχύς 60 KVA ανά σύστημα).

Η λύση των UPS Sentryum Rack Marineέχει στόχο την μέγιστη προστασία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και την αδιάλειπτη παροχή ρεύματος στα κρίσιμα κυκλώματα του πλοίου.

Διαβάστε ακόμα