16 βραβεία AMVER για την Capital του Ε. Μαρινάκη

Η Capital Ship Management Corp. έλαβε 16 βραβεία «Amver Awards» και «Πιστοποιητικά Αξιοπιστίας» από την ακτοφυλακή των Η.Π.Α. για τα πλοία ‘Active’, ‘Aktoras’, ‘Aiolos’, ‘Ayrton II’, ‘Alkaios’, ‘Alkimos’, ‘Amadeus’, ‘Archimidis’, ‘Aristotelis II’, ‘Aris II’, ‘Aristaios’, ‘Aristoklis’, ‘Arionas’, ‘Assos’, ‘Avax’, ‘Hyundai Platinum’.

Ο κ. Benjamin M. Strong, Διευθυντής του Amver Maritime Relations του Coast Guard σχολίασε: «Εκ μέρους του διοικητή της ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, είμαι στην ευχάριστη θέση να μεταφέρω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στον οργανισμό σας για την πολύτιμη υποστήριξη του συστήματος AMVER το 2018. Τα πλοία συνεισέφεραν σε ακόμη ένα ρεκόρ για το AMVE και είμαστε ευγνώμονες για την ενεργό συμμετοχή σας καθώς γιορτάζουμε τα 61 χρόνια της σωτηρίας της ζωής στη θάλασσα. Τα πλοία της εταιρείας σας συμμετείχαν μαζί με άλλα πλοία από εκατοντάδες έθνη παρέχοντας ένα παγκόσμιο δύκτιο ασφάλειας με σκοπό την βοήθεια και τον συντονισμό στην έρευνα και διάσωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 8.543 πλοία έχουν συμβάλει στη διάσωση 82 ανθρώπων το 2018. Είτε το πλοίο σας απλά συμμετέχει είτε είναι ενεργός εδώ και πολλά χρόνια, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για την εθελοντική συμετοχή των αξιωματικών και των πληρωμάτων σας στην ασφάλεια ζωής στη θάλασσα».

Τα Βραβεία παρουσιάστηκαν στην ετήσια τελετή «Βραβεία Amver» στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.