Πειραιάς
34°C

Tο εντυπωσιακό Περουβιανό ιστιοφόρο «Bap Union» έδεσε στον Πειραιά (video)

Δημοσιεύθηκε στις

30/12/2023

από

Capital Clean Energy Carriers

Στον Πειραιά έφτασε νωρίτερα σήμερα το πρωί το εκπαιδευτικό ιστιοφόρο του Περού BAP UNION το οποίο θα παραμείνει για κάποιες ημέρες στον Πειραιά όντας επισκέψιμο και από το κοινό.

Το πλοίο, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο και το μεγαλύτερο στη Λατινική Αμερική, περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

Θα παραμείνει στον Πειραιά έως και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν και θα σαλπάρει για άλλο προορισμό.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση προϊόντων και περουβιανής τέχνης στο πλοίο, να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις από το συγκρότημα Son Latinos και να γευτούν παραδοσιακά περουβιανά προϊόντα, όπως καφέ και σοκολάτα από τις Άνδεις.

Εδώ η άφιξη του στο λιμάνι του Πειραιά μέσα από το φακό του pireaspiraeus.com

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C