Πειραιάς
31°C

Στο νοσοκομείο μέλος του πληρώματος του Express Skopelitis

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 59χρονο μέλος του πληρώματος του «Express Skopelitis», καθώς κρίθηκε ότι έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Δημοσιεύθηκε στις

30/08/2026

από

Συγκεκριμένα τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ¨ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ¨ Ν.Π. 10576 ότι ένας 59χρονος ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας Θαλαμηπόλου Α’) του πλοίου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το Ε/Γ-Ο/Γ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τα Κατάπολα Αμοργού προς Σχοινούσα-Κουφονήσι-Ηρακλειά-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Κατάπολα Αμοργού.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, ο 59χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας για ιατρική φροντίδα, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», για παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
31°C