Άλλα 3 μέλη του πληρώματος του Ever Given, άφησαν οι αρχές της Αιγύπτου να φύγουν

Σε άλλα τρία μέλη του πληρώματος του πλοίου κοντέινερ Ever Given θα τους δοθεί η άδεια από τις αιγυπτιακές αρχές να γυρίσουν στο σπίτι τους στην Ινδία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αρχή του καναλιού του Σουέζ. Στα μέσα του προηγούμενου μήνα οι αιγυπτιακές αρχές είχαν δόση άδεια σε δυο μέλη του πληρώματος του πλοίου κοντέινερ Ever Given να γυρίσουν στο σπίτι τους στην Ινδία, λόγω έκτακτου προσωπικού θέματος που προέκυψε.

Η Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), ανέφερε σε μια ανακοίνωση ότι και οι 25 Ινδοί, μέλη του πληρώματος είναι «ασφαλείς, με καλή υγεία και καλή διάθεση» και έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο για να επικοινωνούν με τις οικογένειες τους. Ακόμα το πλοίο είναι επίσης πλήρως εφοδιασμένο με φαγητό, συμπεριλαμβανομένων 20 ημερών φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Όλοι οι μισθοί του πληρώματος έχουν επίσης καταβληθεί εξ ολοκλήρου.

Το Ever Given έχει αγκυροβολήσει στην μεγάλη λίμνη στο κανάλι του Σουέζ από την στιγμή της αποκόλλησης του στις 29 Μαρτίου και με την αρχή του καναλιού του Σουέζ να αξιώνει 916 εκατομμύρια δολάρια από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Λόγω των διαπραγματεύσεων σχετικά με το πρόστιμο η αρχή του καναλιού έχει δηλώσει ότι μέχρι την διευθέτηση του θέματος δεν θα αφήσει το πλοίο και το πλήρωμα να φύγει από την Αίγυπτο.

Διαβάστε ακόμα