Πειραιάς
23°C

Attica Group: Ανακοίνωση για την πώληση του ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ για διάλυση

15/12/2021

Την πώληση του “Εξπρές Πήγασος” για ανακύκλωση ανακοίνωσε και επίσημα η Attica Group.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο EXPRESS PEGASUS, πλοιοκτησίας θυγατρικής της Εταιρίας, επωλήθη με σκοπό την ανακύκλωσή του σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την ασφαλή και περιβαλλοντικώς υγιή ανακύκλωση πλοίων, σε μονάδα ανακύκλωσης πλοίων της Τουρκίας, η οποία περιλαμβάνεται στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Μονάδων Ανακύκλωσης Πλοίων.

Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε δολάρια Η.Π.Α. 1,12 εκατ., καταβλήθηκε τοις μετρητοίς, και ενίσχυσε τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου. Η συναλλαγή δεν έχει επίπτωση στα αποτελέσματα του Ομίλου.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
23°C