Εντοπισμός πτώματος στη Σαλαμίνα

Η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας ενημερώθηκε πρωινές ώρες εχθές, ότι στη θαλάσσια περιοχή «Θέση Κατάστημα» επί της λεωφόρου Καραμανλή, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για γυναίκα ηλικίας 67 ετών.

Η σορός της παρελήφθη από το ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και εν συνεχεία στο Νεκροτομείο Αναστάσεως Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής καθώς και τοξικολογικής εξέτασης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

hcg.gr

Διαβάστε ακόμα

Το απόγευμα της παρασκευής η ακτοφυλακή της Ινδίας συνέλαβε τον Κινέζο ανθυποπλοίαρχο του φορτηγού πλοίου Izumo, υπό σημαία Παναμά. Ο ανθυποπλοίαρχος είναι ύποπτος ότι την τετάρτη εμβόλισε και βύθισε ένα ψαράδικο.

Το συμβάν έγινε σε απόσταση 18 ν.μ από την Beypore. Στο ψαράδικο επέβαιναν 3 άνθρωποι οι οποίοι και πήδηξαν στην θάλασσα, ενώ η βάρκα τους κόπηκε στα δύο και βούλιαξε.
Η ακτοφυλακή ακινητοποίησε το πλοίο και το συνόδεψε στο λιμάνι του Kochi.

Την Παρασκευή, μια ομάδα της ακτοφυλακής και εμπειρογνωμόνων επιβιβάστηκαν στο πλοίο, το οποίο κρατείτε σχεδόν επτά ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Kochi, μαζί με τους μάρτυρες (ψαράδες από το αλιευτικό το οποίο έσωσε τους επιβαίνοντες της σύγκρουσης), οι οποίος επιβεβαίωσαν το πλοίο.

Ο κινέζος πλοίαρχος, όταν ρωτήθηκε, αρνήθηκε ότι έχει γνώση για το συμβάν. οι αρχές συνεχίζουν την ερευνά τους στα ηλεκτρονικά συστήματα κα τα στίγματα του πλοίου.

Διαβάστε ακόμα