Ανακοίνωση του ομίλου των εταιρειών Ρέστη για τη σύλληψή του

Ο όμιλος των εταιρειών του Βίκτωρα Ρέστη εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη σύλληψη – νωρίτερα σήμερα Τρίτη – του μεγαλοεπιχειρηματία για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα. Δείτε τι γράφει η ανακοίνωση:

«Μετά τις δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση του δανείου ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ της FBB και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Β. Ρέστης δηλώνει τα εξής:

Χαιρετίζει την προσπάθεια των δικαστικών Αρχών να διερευνήσουν τα πάντα γύρω από το δάνειο των 5,8 εκατ. ευρώ και κυρίως πού κατέληξαν τα χρήματα. Άλλωστε η διοίκηση της FBB της οποίας πρόεδρος ήταν ο κ. Βίκτωρ Ρέστης είχε – το Σεπτέμβριο του 2012 – κινήσει τις νομικές διαδικασίες στην ελληνική Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας έκνομες ενέργειες συγκεκριμένων προσώπων που ζημίωσαν την περιουσία της τράπεζας.

Μέσω των ενδεικτικών μέσων που είχαν κατατεθεί και θα αναλυθούν παρακάτω είχε καταγγελθεί και ο ρόλος πρώην συνεργάτη του Ομίλου ο οποίος σήμερα βρίσκεται υπόδικος για μία σειρά από υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται και αφορούν υπεξαιρέσεις ιδιαίτερα σημαντικών ποσών ακόμη και σε βάρος του Δημοσίου.

Επιπλέον ο Βίκτωρ Ρέστης δηλώνει διατεθειμένος στην όποια διευκόλυνση των Αρχών προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί για να αποδειχθεί πού κατέληξαν τα χρήματα και ποιοι πραγματικά ωφελήθηκαν από τις μεθόδους που ακολουθήθηκαν».

neakriti.gr

Διαβάστε ακόμα